به گزارش ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس شامگاه دوشنبه در سخنانی در آیین آغاز به کار این باشگاه سلامت و مشاوره ویژه نوجوانان گفت: حرکت در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه یک تکلیف و وظیفه است چرا که این آسیب ها علاوه بر هزینه های فکری و روحی و روانی که برای خانواده و جامعه ایجاد می کنند، هزینه های مادی زیادی نیز به آنها تحمیل می کنند.
هادی پژوهش جهرمی افزود: قرارگاهی با مشارکت همه دستگاه ها برای پیگیری مباحث مرتبط با آسیب های اجتماعی بزودی شکل خواهد گرفت و اعتبارات ویژه ای در نظر گرفته می شود تا بتوانیم آسیب ها را بهتر ساماندهی کنیم.
وی گفت: باید توجه داشت که سامان دادن به این مسائل سخت و زمان بر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به راه اندازی نخستین باشگاه سلامت و مشاوره ویژه نوجوانان در سال 94 ، آغاز به کار دومین باشگاه با این عنوان را گامی موثر در پیشگیری از بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی دانست.
** پایگاه های مشاوره سلامت جوانان شیراز به عنوان الگویی موفق برای سراسر کشور
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز در سخنانی در این آیین راه اندازی پایگاه سلامت و مشاوره نوجوانان و جوانان را کاری مهم دانست و گفت: با توجه به برنامه تحول سلامت در کشور، باید اقدامی صورت می گرفت و از طرفی با توجه به 20 عنوان آسیبی که در سال 93 از سوی دولت به مقام معظم رهبری گزارش شد، باید راهکارهایی برای پیشگیری اندیشیده شود.
سید علی محمد موسوی افزود: راه اندازی این مراکز در شیراز به سازمان اجتماعی کشور اعلام شده است تا این سازمان، این طرح را به عنوان الگویی موفق در سراسر کشور معرفی کند.
وی ادامه داد: راه اندازی این مرکز به کاهش آسیب های جامعه به ویژه در جوانان و رفتارهای پرخطری که آنها را تهدید می کند، بسیار کمک می کند؛ همچنین با توجه به آثار مثبتی که راه اندازی این مراکز دارد، مقرر شده است تا مراکز دیگری از نقاط دیگر شیراز و سایر شهرهای استان ایجاد شود.
** ضرورت تدوین برنامه های مناسب برای دانش آموزان در مدارس
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در آیین آغاز به کار این باشگاه، ایجاد و راه اندازی این مراکز را یک تعهد بین المللی دانست و گفت: جهان امروز یک دهکده بین المللی نامیده می شود که همه باید به طور همزمان و در یک برنامه کلی با هم همکاری کنند و امیدواریم بتوانیم این همکاری ها را ادامه بدهیم و هر روز از مسایل و معضلات جامعه کم کنیم.
دکتر علی بهادر افزود: امروزه در معرض خطرات جهانی که از جاهای دیگر دنیا شروع شده و به جای دیگری سرایت می کند هستیم و باید این خطرات را مهار و از بروز آنها جلوگیری کنیم.
او اضافه کرد: مهم ترین بحث در این زمینه نوجوانان و جوانان هستند که به دلیل شرایط سنی خاص خود، دارای رفتارهای پرخطر هستند؛ از طرفی این گروه تنها قسمتی از وقت خود را در مدارس هستند، اما در ارتباط با همکلاسی ها ممکن است در معرض خطرات مختلف قرار بگیرند.
سرپرست دانشگاه تاکید کرد: باید راه هایی پیدا کنیم تا برای این زمان ها که بیشتر از زمان حضور آنان در مدارس است، چاره اندیشی کرده و برای این جوانان برنامه های مناسبی تدارک ببینیم.
قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیرازنیزگفت: باشگاه سلامت و مشاوره نوجوانان، دومین پایگاهی است که در شیراز راه اندازی می شود و اقدامات برای راه اندازی سومین مرکز نیز در حال انجام است.
دکتر عبدالرسول همتی افزود: مشارکت ارزنده آموزش و پرورش در تحویل ساختمان این مرکز قابل تقدیر است، همچنین حدود 250 میلیون تومان از اعتبارات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برای تعمیر، تجهیز و آماده سازی این مرکز، هزینه شده است.
قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه ادامه داد: باید امکاناتی فراهم شود تا جوانان به این مراکز جذب شوند و پس از آن با استفاده از بسته های آموزشی موجود، آموزش های لازم به جوانان ارایه شود.
دکتر همتی از همراهی و همکاری های استانداری فارس و سایر دستگاه ها که در زمینه برطرف کردن آسیب های اجتماعی با دانشگاه علوم پزشکی همکاری می کنند، قدردانی و اظهار امیدواری کرد: همکاری های بین بخشی که در استان وجود دارد، ادامه پیدا کند و بتوانیم کامل تر و بهتر از گذشته در صحنه پیشگیری از ایدز حضور داشته باشیم.
6113/ 2027
خبرنگار: نیکنام خشنودی ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.