به گزارش ایرنا این هفته نامه در اولین شماره خود سعی کرده است به مسائل شهری،اجتماعی و فرهنگی بپردازد.
مطالبی همچون چالش های پیش روی شورای اسلامی شهر شیراز،بررسی جوانب بازی خطرناک نهنگ آبی در فضای مجازی،بررسی آخرین فیلم فریدون جیرانی تحت عنوان خفگی از جمله عناوینی است که در صفحات مختلف این هفته نامه به چشم می خورد.
انتقام بختگان از مردم عنوان گزارشی است که عکس و تیتر نخست این هفته نامه را به خود اختصاص داده است.
نگارنده این گزارش به نقش عوامل انسانی درخشک شدن تالاب های استان نظیر بختگان پرداخته است.
صاحب امتیاز و مدیر مسئول این هفته نامه در سرمقاله اولین شماره آن به بیان استراتژی هفته نامه بامداد راستین پرداخته و با بیان اینکه گام نخست را با توکل به خدا برداشته ایم، افزوده است: بازهم آستین ها را بالا زدیم تا این باردرقالبی مکتوب و براساس عهدی که با خدای خودبسته ایم در جهت ایفای نقش رسانه گام های «راستین »برداریم.
بامداد راستین هفته نامه ای است که از این پس تلاش خواهد کردبا نگاهی نوین و با انتشاراخبارو گزارش های تحلیلی به دنبال ارتقا و توسعه فرهنگ شهروندی و جهت دهی ذهنی برای توسعه استان فارس و کشور باشد.
محمد جواد شلتوک کار افزوده است :این هفته نامه بر آن است تا با استفاده از دانش هیات تحریریه خود و تعامل با جامعه دانشگاهی،اعم از استادان و دانشجویان، اهالی ورزش و هنر و اندیشه و مدیران و مسئولان استان وکشور و ایجاد بستری مناسب برای ارائه اندیشه های نو از طریق نشر آثار مکتوب استادان، صاحب نظران و محققان، زمینه را برای آشنایی شهروندان با حقوق شهروندی فراهم سازد.
وی ادامه داده است:ما براین باورهستیم که یک شهروندآشنا با حقوق شهروندی، می تواند زمینه را برای آینده اندیشی درجهت توسعه شهر،استان و کشور فراهم سازد.
شلتوک کاردر اولین سرمقاله این هفته نامه افزوده است:اعتقاد ما بر این است که می توان با زبان رسانه با مردم به راحتی صحبت کرد.
وی ادامه داده است:براین باورهستیم که بخشی از ناهنجاری های فرهنگی موجود درجامعه ما حاصل خوب کار نکردن رسانه هاست.
به باور مدیر مسئول هفته نامه بامداد راستین می توان بازبان رسانه به شهروندان ،فرهنگ شهروندی را آموزش داد.
شلتوک کار در این سرمقاله معتقد است: می توان بااین زبان گفت که پس از سبز شدن چراغ راهنمایی در هر چهارراهی و درهر نقطه از شهر لزومی به بوق زدن برای حرکت کردن خودروهای جلویی نیست!
وی درادامه این سرمقاله افزوده است :می توان از طریق رسانه به عابر پیاده یادآوری کرد که چراغ راهنمایی مختص خودرو و راننده ای که پشت فرمان آن نشسته است نیست!
شلتوک کار ادامه داده است:می توان با زبان مردم به آنها گفت:که ایستادن عابر و صبر کردن چند دقیقه ای برای سبز شدن چراغی که عبور ایمن از عرض خیابان را نشان می دهد، می تواند از بروز بسیاری از گره های ترافیکی بکاهد و مانع از بروزاتفاقاتی ناگوار شود.
به اعتقاد صاحب امتیاز هفته نامه بامداد راستین می توان از طریق رسانه هویت فرهنگی و ملی متبلورساخت و شکاف بین نسل ها ی جدید با ارزش ها را به حداقل رساند.
شلتوک کار افزوده است :می توان با زبان رسانه ازاهمیت آب و خاک گفت.می توان از این راه دوستی با طبیعت و محیط زیست را به اشتراک گذاشت.رسانه می تواند اهمیت آب را به عنوان یک کالای حیاتی با زبانی ساده برای مردم بازگو کند.
وی ادامه داده است:ما در این هفته نامه به دنبال آن هستیم که نقش خود را به عنوان یک رسانه درزمینه باورپذیری، مفهوم سازی، اندیشه ورزی و تبیین الگوهای فکری و انسجام بخشی به نظام های معنایی به منظور ارتقای سطح دانش و معرفت عمومی و بازسازی فرهنگ، افکار و عقاید موجود در جامعه و استحکام بخشیدن به آن به خوبی ایفا کنیم.
مهدی امید بخش معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس پیشتر گفته بود:‌ ٢٢٩ نشریه و پایگاه خبری در فارس فعالیت می کنند.
تهیه خبر:‌سید احمد نجفی ** انتشاردهنده:‌غلامرضا مالک زاده
2027 / 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.