دکتر محمد هادی ایمانیه شامگاه شنبه در گفت و گو با ایرنا در پاسخ به پرسشی درباره درگذشت بیمار مشکوک به تب کریمه کنگو در بیمارستان نمازی شیراز اظهار کرد: این بیمار با علایم مشکوک به این بیماری از یاسوج اعزام شده بود که قبل از اقدام درمانی و قبل از دریافت خدمات سلامت فوت کرد.
وی ادامه داد: برای تشخیص کامل بیماری این فرد نمونه های آزمایشگاهی گرفته شده ولی هنوز ابتلای قطعی به بیماری تب کریمه تایید قطعی نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه انتقال بیماری تب کریمه از دام آلوده به انسان معمولا از طریق دام های قاچاق صورت می گیرد گفت: افرادی که با دام سروکار دارند باید دراین زمینه بیشتر دقت و مراقبت کنند .
کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیش از این در فراخوانی عمومی استفاده از دستکش را برای قطعه قطعه کردن گوشت مورد تاکید قرار دادند.
بنا بر اعلام این کارشناسان، بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) با گزش یک کنه از خانوادهBunyaviridaeمنتقل می شود. اگرچه میزبان اصلی آن حیوانات است، اما موارد پراکنده آن در انسان نیز دیده می شود.
به گفته این کارشناسان شهروندان حتما گوشت و فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند. گوشت باید به مدت 18 تا 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد، دل و جگر (آلایش خوراکی) باید به مدت 48 ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد و در هنگام قطعه ‌قطعه کردن گوشت، استفاده از دستکش را فراموش نکنیم و جدی بگیریم.
6113/ 2027
خبرنگار : نیکنام خشنودی ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.