غلامحسین مظاهری، شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برداشت این محصول از مهرماه در شهرستان مُهر آغاز شد و تا دهم آبان 98 ادامه داشت و عمده ارقام کشت شده کنجد در این شهرستان شامل داراب ۱۴، دشتستان، صفی آباد و ارقام محلی است.

وی با اشاره به اینکه در سال 98 حدود ۵۰۰ هکتار کنجد بدون عملیات خاک‌ورزی در بقایای گندم این شهرستان کشت شد، اظهار داشت: امکان کاشت کنجد در بقایای گیاهی، موجب کاهش هزینه کاشت و داشت می شود.

او گفت: عمده هزینه تولید این محصول مربوط به مرحله برداشت است از این رو نیاز به تحقیقات در زمینه ارقام با قابلیت همزمان رسی و یا ماشین‌های برداشت وجود دارد.

مظاهری ادامه داد: کنجد تولیدی شهرستان مُهر افزون بر شهرستان‌های فارس به استان‌های یزد، بوشهر، قم، کرمان و اصفهان نیز ارسال می‌شود.

دانه روغنی کنجد به صورت فرآوری شده مانند ارده، روغن کنجد، حلوای شکری و حلوای ارده در شیرینی پزی‌ها و نانوایی‌ها کاربرد دارد.

شهرستان مُهر در فاصله 330 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.