وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه های علوم پزشکی، بر مشارکت بالای دانشگاه ها در امر برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های بالای کارشناسان حوزه های بهداشت و درمان در اجرای پویش ملی کنترل فشارخون بالا، تاکید کرد.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست تاکید کرد: با توجه به اینکه اجرای این برنامه در مرحله نخست، ممکن است پاسخگوی تمام نیازهای جامعه در زمینه کنترل فشار خون بالا نباشد، باید برای فرهنگ سازی در تغییر الگوی نامناسب تغذیه و خودمراقبتی مردم، با استفاده از رسانه ها، صدا و سیما و آموزش در دانشگاه ها و مراکز بهداشت تلاش شود.

سعید نمکی افزود: آمار نشان می دهد فشارخون بالا در مردان نیز بالاست، اما دلیل بالا بودن تعداد آمار و ارقام فشارخون در بانوان، به دلیل مشارکت آنان در برنامه های پرسشگری مراکز بهداشت و پایگاه های سلامت است.

او این پویش ملی را آغاز نخستین گام برای بسیج ملی بهداشت دانست و ادامه داد: پویش ملی کنترل فشارخون بالا در سال ۹۸ با به کارگیری و مشارکت بین بخشی به ویژه با کمک افراد دارای مهارت و دانش کافی، مانند بسیجیان جامعه پزشکی، نیروهای مسلح و پایگاه های دیگری که می توانند به این پویش کمک کنند، انجام می شود.

وزیر بهداشت افزود: تلاش می شود در آغاز با شعار «هر خانه، یک پایگاه سلامت» به آموزش بانوان و مادران به عنوان یکی از تاثیرگذارترین اقشار در مهار فشارخون بالا و بیماری های غیرواگیر، گام برداشته شود.

نمکی با تاکید بر اهمیت توجه به کیفیت خدمات، استفاده از ظرفیتنیروهای توانمند و دوره دیده محلی و ارجاع موارد ضروری به مراکز تخصصی درمانی، ابراز امیدواری کرد تا با برنامه ریزی، هماهنگی و همکاری بین بخشی موثر و کنترل به موقع فشار خون، به کاهش بی رویه بیماری های غیرواگیر و حفظ سلامت افراد جامعه کمک کنیم.

وی با بیان اینکه روسای دانشگاه‌ها با استمرار و پیگیری تلاش کنند تا این پویش در مناطق مختلف کشور به بهترین نحو انجام شود، از برنامه ریزی برای تقدیر از دانشگاه های فعال در تحقق اهداف این پویش ملی خبر داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.