روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز پنجشنبه به نقل از مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی این دانشگاه اعلام کرد: پیرو نتایج دریافتی از آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و حسب صدور حکم قضایی دادستان شهرستان فیروزآباد مبنی بر تعطیلی واحدهای تولیدی متخلف، پنج واحد متخلف تولیدکننده عرقیات سنتی غیرمجاز بخش میمند به دلیل کاربرد اسانس مصنوعی، از سوی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز تعطیل شدند.
دکتر محمد مهدی رزمجو افزود: این اقدام به دلیل اهمیت تولید محصولات ایمن، سالم و رعایت سلامت مصرف کنندگان به عنوان اهم وظایف سازمان های نظارتی و تولیدکنندگان انجام شده است .
وی بیان کرد: برای جلوگیری از بروز تقلب و رقابت های ناسالم در صنعت گلاب و عرقیات گیاهی و ضربه اقتصادی به وجهه ملی این محصولات، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز علاوه بر ارزیابی این محصولات از جنبه میکروبی و شیمیایی، موفق به راه اندازی روش شناسایی عطرمایه مصنوعی از طبیعی در محصول گلاب شده است.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بر اساس نتایج نمونه برداری از محصولات واحدهای تولیدی، استفاده از عطر مایه مصنوعی در تولید گلاب به تایید رسید و در پی هماهنگی با دادستان منطقه، با واحدهای متخلف برخورد و مطابق با قوانین تعطیل شدند.
وی اضافه کرد: مصرف کنندگان در زمان خرید گلاب و عرقیات لازم است به پروانه ساخت محصولات توجه و از محصولات دارای مجوز از سازمان غذا و دارو استفاده کنند.
منطقه میمند، قطب کشت و تولید گل محمدی و گلاب در استان فارس محسوب می شود و دارای نقش اقتصادی موثر در ایجاد اشتغال و گردشگردی است و در فاصله 100 کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
6113 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.