بستان اسلامی، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: امسال کشت این محصول به سبب تداوم خشکسالی نسبت به سال قبل 30 درصد کاهش یافت.
وی افزود: میانگین تولید این محصول در این شهرستان در هر هکتار، یک هزار و 200 کیلوگرم است و 90 درصد عملیات کشت با استفاده از شیوه نوین آبیاری و بی خاک ورزی انجام شده است.
او بیان کرد: دانه روغنی کنجد تولید شده در شهرستان خنج افزون بر تامین نیاز استان فارس به استان‌های یزد، اصفهان و هرمزگان نیز ارسال می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج ادامه داد: کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز دارند، کنجد بهترین محصول است.
دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد)، شیرینی و تهیه روغن کنجد مورد استفاده قرار می گیرد. این دانه روغنی دارای مزایایی از جمله کاهنده کلسترول خون، فشار خون بالا است و همچنین محافظ خوبی برای سلول های کبدی به شمار می آید.
شهرستان خنج در فاصله 265 کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
7367 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.