روابط عمومی و اداره اطلاع ‌رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان فارس در گزارش روز دوشنبه خود به نقل از علی عسکر نجفی، در نشست هم اندیشی مسئولان این اداره کل با مجمع نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی
اظهار داشت: رابطه آموزش و پرورش با موضوع توسعه، ارتباطی 2 جانبه است.
وی افزود: اگر از نظام آموزشی توسعه یافته‌ای برخوردار باشیم بی شک در آینده می توانیم انتظار داشته باشیم که جامعه هم در ابعاد مختلف توسعه یابد.
نجفی ادامه داد: نوع نگاه مردم به آینده دانش آموزان در شکل گیری آموزش و پرورش بسیار موثر است زیرا وقتی زیرساخت های صنعتی و اشتغال آماده نیست و مردم برای فرزندانشان، آینده ای چندان روشن متصور نیستند، تنها راه نجات را رفتن به سمت کنکور و قبولی در آزمون های سراسری دانشگاه ها می‌دانند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس بیان کرد: بر اساس پژوهش‌های انجام شده، با فراهم بودن زمینه اشتغال، گرایش مردم به رشته های تجربی در دیگر استان ها در مقایسه با استان فارس 10درصد کمتر است و هرچه این گرایش کمتر باشد میزان قبولی در رشته های با کیفیت هم بیشتر است.
نجفی ادامه داد: امروز با کمبود اعتبارات و مشکلاتی در حوزه تامین منابع مالی مواجه هستیم و از نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی برای حل این موضوع انتظار کمک و همیاری داریم.
یکی از نمایندگان مردم شهرستان شیراز در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست اظهار داشت: برای برون رفت آموزش و پرورش از مشکلات کنونی، در کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی و با تلاش نمایندگان مردم، طرح های مختلفی ارایه شده است.
مسعود رضایی افزود: از جمله این طرح ها می توان به فراهم کردن سه هزار میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه ملی، فروش سهم دولت در شرکت های مختلف و فروش مواد نفتی در قالب برنامه ششم توسعه، برای حل ریشه ای مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد.
دیگر نماینده مردم شهرستان شیراز در خانه ملت نیز در این جلسه گفت: داشتن اطلاعات صحیح از آموزش و پرورش استان فارس در رفع مشکلات این نهاد موثر است.
فرج الله رجبی افزود: برای رفع مشکلات آموزش و پرورش باید از مشکلات پیش رو و نزدیک شروع کرد و با توجه به شایسته سالاری و استفاده از ظرفیت های موجود، روند اصلاح را پیش برد.
داریوش اسماعیلی، نماینده مردم شهرستان های سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به توسعه مدارس خصوصی بیان کرد: این موضوع موجب توسعه حاکمیت پول در مجموعه آموزش و پرورش می شود و باعث می شود استعدادهای خوبی که در گوشه و کنار کشور وجود دارد، از گردونه خارج شوند.
سید حسین افضلی، نماینده مردم شهرستان اقلید هم در این جلسه گفت: آموزش و پرورش به عنوان یک مجموعه فرهنگی، دارای مشکلات زیادی است، از یک سو توجه به مسایل معیشتی فرهنگیان و از سوی دیگر توجه به هویت فرهنگی دانش آموزان، به عنوان خروجی این سیستم، در آینده کشور بسیار مهم و تاثیرگذار است.
محمد مهدی برومندی، نماینده مردم شهرستان های مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان در مجلس نیز، رویه استخدام نیروی انسانی در آموزش و پرورش را نادرست توصیف و بیان کرد: با وجود جمعیت زیاد دانش آموختگان از دانشگاه های مختلف و مهم، پذیرش و گزینش درست نیرو در این نهاد می تواند شالوده آن را مستحکم تر کند.
همچنین سید علاء الدین خادم، نماینده مردم شهرستان سپیدان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عدم تغییر ساختار آموزش و پرورش نوین از ابتدای پایه گذاری در کشور تا کنون، گفت: تغییر ساختار آموزش و پرورش مشکلی از جامعه حل نمی کند، بلکه آنچه هم اکنون به آن نیاز داریم محتواسازی، انگیزش و روش مداری است که با نگاه جدید به آن می توان در این استان جهت گیری مثبتی در این زمینه ایجاد کرد.
کوروش کرم پور، نماینده مردم شهرستان های فیروز آباد، فراشبند و قیر و کارزین نیز با اشاره به انتظارات مدیر کل آموزش و پرورش فارس از نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: ما تمام قد آماده همکاری برای رفع مشکلات آموزش و پرورش هستیم و اگر قرار است آموزش و پرورش سربلند از این موضوع خارج شود، نیازمند ثبات مدیریتی است.
اصغر مسعودی، نماینده مردم شهرستان های استهبان و نی ریز در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با بیان اینکه نمایندگان در برنامه ششم توسعه بر سند تحول بنیادین تاکید دارند، گفت: مجلس در قانون برنامه ششم و در قانون بودجه، امکان تغییر کاربری فضاهای آموزشی را فراهم آورده است که این مهم می تواند کمک بسیار بزرگی به آموزش و پرورش باشد و با تحقق آن بسیاری از مشکلات حل می‌شود.
استان فارس هم اینک با 29 شهرستان دارای 18نماینده در مجلس شورای اسلامی است.
7375 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.