رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: بالغ بر 1200 پایگاه امداد و نجات در طرح تابستانه هلال احمر فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی ‌اصغر پیوندی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: جمعیت هلال احمر به عنوان سازمان عام المنفعه در تسکین آلام مردم و در بدترین شرایط برای انجام وظایف در کنار هموطنان است.

وی با اشاره به کمپین نذر آب گفت: در قالب این کمپین تلاش داریم کمک های نقدی و غیرنقدی مردم کشور را جمع آوری و در راه بهبود وضعیت معیشت، آب و زندگی مردم سیستان و بلوچستان هزینه کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران افزود: این نهاد نیز با توجه به امکانات و بضاعت خود در این اقدام خداپسندانه مشارکت می‌کند.

وی با اشاره به داروخانه های هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر به عنوان تامین کننده بخشی از نیازهای دارویی بیماران خاص هر جایی که وزارت بهداشت مجوز دهد با توجه به نیاز اقدام به راه‌اندازی داروخانه می کند.

وی افزود: با تلاش‌های مسئولان هلال احمر سیستان و بلوچستان راه اندازی داروخانه هلال نیز در زابل در دستورکار قرار دارد.

پیوندی با اشاره به اهمیت رفع مشکل سوءتغذیه در مناطق محروم نظیر سیستان و بلوچستان گفت: این نهاد در راستای رسالت خود همواره کمک‌های غذایی در قالب سبد کالا موردتوجه قرار داده است.

 کمبود حدود 600 پایگاه امداد و نجات هلال احمر در کشور

رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: هم اینک 580 پایگاه امداد و نجات در کشور فعال است که با استانداردهای اولیه یعنی هزار و 200 پایگاه فاصله زیادی دارد.

وی افزود: برای بهبود وضعیت در این حوزه برنامه‌هایی با کمک سایر دستگاه‌ها و ارگان ها در دستورکار قرار گرفته به طوری که در دهه فجر و هفته دولت شاهد راه اندازی تعداد زیادی پایگاه امداد و نجات خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در سیستان و بلوچستان هم اینک 19 پایگاه امداد و نجات مستقر است، گفت: تلاش داریم با توجه به گستردگی و نیاز تعداد پایگاه‌های این استان را همچون دیگر مناطق در آینده نزدیک افزایش دهیم.

بزودی سه بالگرد به مجموعه جمعیت هلال احمر کشور اضافه می شود

پیوندی گفت: پیگیری برای افزودن سه فروند بالگرد جدید به مجموعه این نهاد در حال انجام است که در آن صورت شمار بالگردها به 27 فروند می رسد.

وی افزود: تلاش برای وارد کردن سه فروند بالگرد جدید ادامه دارد تا به مناطقی همچون سیستان و بلوچستان که بسیار حادثه خیز و پهناور است، اختصاص یابد.

وی اظهار داشت: همچنین 75 دستگاه آمبولانس، خودروی امداد و نجات و غیره نیز در کشور خریداری شده که بزودی بر اساس نیاز استان‌ها توزیع خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: طرح تابستانه هلال احمر با اهداف ارائه خدمات امداد و نجات، کمک های اولیه، رهاسازی و نجات مصدومان در تصادفات احتمالی و غیره در قالب هزار و 200 پایگاه در حال برگزاری است.

پیوندی با بیان اینکه بهترین اقدام برای پیشگیری از تلفات انسانی در مخاطرت‌احتمالی آموزش است، گفت: این نهاد برای آگاهی‌مردم برای برخورد صحیح با خطرات طبیعی اقدامات مختلفی نظیر طرح خادم را در دستورکار قرار داده است.

وی گفت: هم اینک 60 هزار امدادگر و نجات گر در کشور فعالیت می کنند.

وی افزود: این نهاد با وجود کمبود اعتبارات آموزش افراد زیر پوشش را برای آمادگی بیشتر در مقابله با حوادث مورد توجه قرار داده است.

وی گفت: طرح دادرس (دانش آموز آماده در روزهای سخت) با هدف افزایش سطح ایمنی، کاهش خطر پذیری مدارس و ترویج ظرفیت های خودامدادی در میان دانش آموزان هر ساله در هشت هزار مدرسه کشور اجرا می شود.

وی افزود: سیستان و بلوچستان از استان های سرآمد در زمینه اجرای طرح دادرس است به طوری که سالانه 20 هزار دانش آموز این استان در این طرح شرکت می کنند.

وی افزود: برخی حوادث نظیر سیل و زلزله در یک بازه زمانی مشخص و برخی دیگر نظیر خشکسالی در فاصله زمانی طولانی پیامدهای نا مطلوب خود را نشان می دهند که خشکسالی سیستان از این دست مشکلات است.

وی افزود: در خشکسالی سیستان و بلوچستان با بازیدهای میدانی که انجام شد شاهد صحنه های بسیار غم انگیزی از درد و رنج مردمی مظلوم بودیم که دل هر ایرانی را به درد می آورد.

وی ادامه داد: این بازدیدها وظیفه ما را به عنوان یک سازمان مردمی برای رفع مشکلات معیشتی و اجتماعی و غیره مردم این منطقه مضاعف کرد به طوری که اقدامات مختلفی نظیر راه اندازی کمپین نذر آب، توزیع سبدها و بسته های غذایی مورد نیاز مردم درگیر با خشکسالی، کمک هایی در راستای بهبود وضعیت اجتماعی مردم در بخش‌های مختلف و اعزام کاروان‌های سلامت در اولویت قرار گرفت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.