غلامحسین بامبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای انجام این حجم عملیات خاکی 6 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب هزینه شده است.
وی بیان کرد: یکی از مزیت های منطقه برای تامین علوفه دام ها وجود بندسارهایی است که از قدیم در سطح منطقه مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بندسارهای چابهار بر اثر عوامل مختلف از جمله توفان گونو دچار خسارت شده است، خاطرنشان کرد: مرمت و احیا این بندسارها به دلیل شرایط اقلیمی خاص منطقه با حداقل بارندگی بر اساس میزان تبخیر و تعرق پایین امکان کشت سورگم را فراهم می کند.
مدیر جهاد کشاورزی چابهار با اشاره به اینکه حدود 70 درصد علوفه دام ها با حداقل هزینه تامین می شود، افزود: خاکریزی برای 32 مورد ترمیم بندسارهای خسارت دیده می تواند دامداری را تا حدودی در منطقه رونق دهد.
به گزارش ایرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از سه شهر چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.