اردشیر شهرکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 57 هزار و 162هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت خرما اختصاص دارد که 45 هزار و 170 هکتار آن بارو و بقیه غیر بارور است.
وی گفت: کار برداشت خرما تا پایان مهرماه در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
وی اظهار داشت: هم اینک برداشت ارقام محلی خرما از جمله کوتومی و نگال در سیستان و بلوچستان در حال انجام است.
وی افزود: بیشتر خرمای تولیدی سیستان و بلوچستان به انواع ربی، مضافتی، هلیله، زاهدی، پیارم، نگال و کوتومی اختصاص دارد.
وی با اشاره به کشت 70 نوع خرما در سیستان و بلوچستان پیش بینی کرد؛ تا پایان فصل برداشت230 هزار و 46 تن از این محصول در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: خرمای تولید شده استان علاوه بر استان های دیگر به کشورهای حوزه خلیج فارس، اروپایی و روسیه صادر می شود.
شهرکی گفت: بیشترین نخلستان های سیستان و بلوچستان در شهرستان های سراوان، ایرانشهر، نیکشهر و سیب و سوران واقع شده است.
وی اظهار داشت: کشت خرما در استان زمینه اشتغال افزون بر 40 هزار نفر را فراهم کرده است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار هر سال توان تولید دو بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.