دکتر مهران امینی فرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به کوهستانی، باریک بودن و پرترافیکی بیشتر جاده های ارتباطی حوزه زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر، آمار حوادث ترافیکی و تلفات ناشی از آن در این حوزه قابل توجه است.
وی افزود: هر سال حوادث پر تلفات در منطقه رخ می دهد که در تمام این حوادث مداخله چند دستگاه آمبولانس به طور همزمان ضروری است.
وی تصریح کرد: مشکل دسترسی به بیماران و مجروحان در روستاها و جاده‌ های فرعی موجود در حوزه این دانشکده به دلیل پراکنش زیاد و بافت جمعیتی پراکنده سبب شده تا به طور جدی پیگیر استقرار اورژانس هوایی در ایرانشهر باشیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه این پیگیری ها نتیجه داد و اورژانس هوایی ایرانشهر به طور همزمان با چهار پایگاه اورژانس هوایی دیگر توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز افتتاح شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر گفت: چهار متخصص طب اورژانس در حوزه‌ اورژانس بیمارستانی این دانشکده فعالیت می کنند.
وی افزود: باتوجه به توسعه مطلوب اورژانس زمینی و افتتاح اورژانس هوایی ایرانشهر اقدامات لازم برای راه اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی این دانشکده در چابهار و همچنین راه اندازی نخستین اورژانس دریایی دانشکده در چابهار در حال پیگیری است.
وی تاکید کرد: برنامه کوتاه مدت دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر پوشش 100 درصدی زمینی، هوایی و دریایی خدمات اورژانس تا پایان سالجاری است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
7314**3042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.