دراین مطلب آمده است: کُنجِد که سمسم و جلجلان هم نامیده می‌شود، گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره کنجدها است.
کنجد مانند گوشت اما بدون مضرات آن!
1- پروتئین بالا
کنجد، منبع خوبی از پروتئین رژیمی است و اسیدهای آمینه باکیفیت، 20% این دانه را تشکیل‌می‌دهند. بنابراین، کنجد برای قرارگرفتن در رژیم گیاهی با پروتئین بالا، عالی است. فقط باید دانه‌های کنجد را روی سالادها، سبزیجات و نودل‌های خود بپاشید.
2- از دیابت جلوگیری می کند
کنجد، دارای منیزیم و دیگر مواد مغذی است که با دیابت مبارزه ‌می‌کنند. استفاده از روغن کنجد به‌ عنوان تنها روغن خوراکی، در کاهش فشارخون و گلوکز پلاسما در افراد دیابتی حساس، موثر است.
3- کم خونی را درمان می کند
کنجد، مخصوصا نوع سیاه آن، سرشار از آهن است. بنابراین، به افرادی که دچار کم‌خونی و ضعف هستند، بسیار توصیه ‌می‌شود.
8006**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.