حسین کیخا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برداشت گندم از سطح 56 هزار و 740 هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان که از اواخر اسفند آغاز شده تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
وی پیش بینی کرد: کشاورزان تا پایان فصل برداشت 130هزار تن گندم از زمین های زراعی سیستان و بلوچستان برداشت کنند.
وی متوسط برداشت گندم در هر هکتار از زمین های کشاورزی استان را افزون بر 2 تن ذکر کرد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کاشت گندم در این استان هر سال از نیمه دوم آبان آغاز و تا دی ماه ادامه دارد.
کیخا افزود: هامون، کراس بولانی، کویر و سیستان عمده ارقام گندم کشت شده در مزارع سیستان و بلوچستان است که از 170 هزار بهره بردار بخش کشاورزی این استان بخش قابل توجهی گندم کار هستند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.