حسین کیخا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشت باقلا در سیستان و بلوچستان عمدتا در مهر و آبان انجام و برداشت آن نیز از اسفند آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی متوسط برداشت در هر هکتار باقلا را در سیستان و بلوچستان هزار و 700 کیلوگرم ذکر کرد و گفت: هر ساله هزار و 700 تن محصول باقلا از زمین های این استان برداشت و به صورت تازه و یا خشک مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشت باقلا عمدتا در شهرستان های جنوبی استان نظیر نیکشهر، قصرقند، کنارک، چابهار و خاش انجام می شود.
به گزارش ایرنا باقلا حاوی ویتامین های آ.ب.ث و املاح مفیدی از جمله آهک، فسفر، آهن و غیره است به همین علت در گروه خوراکی های خون ساز قرار دارد و مغز قلم استخوان ها را نیز تقویت می کند.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.