عبدالرحیم کردی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چابهار به عنوان شهری گردشگر پسند سالانه میزبان صدها هزار گردشگر داخلی و خارجی است.
وی افزود: بسیاری از گردشگران از هزینه های بالای سفر به چابهار گلایه مند بودند که منطقه آزاد تصمیم گرفت تا نسبت به خرید هواپیمای اختصاصی اقدام کند.
وی بیان کرد: پس از خرید سه فروند هواپیمای اختصاصی توسط منطقه آزاد چابهار علاوه بر پروازهای داخلی، پروازهای خارجی به دبی، مسقط، کراچی و کابل نیز انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: منطقه آزاد چابهار با مزایا، امتیازات و معافیت های در نظر گرفته شده یکی از بهترین فرصت های سرمایه گذاری است که می تواند موجب توسعه و رونق ایران شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار گفت: تا پایان سال مطالعات فنی و اقتصادی 80 بسته سرمایه گذاری انجام خواهد شد تا شاهد تحول بیشتری در زمینه سرمایه گذاری در این منطقه باشیم.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار در زمینی به مساحت 14 هزار هکتار و 9 پیکره در اردیبهشت سال 1370 با مصوبه هیات وزیران رسمیت یافت و در 22 بهمن ماه سال 1371 همزمان با کیش و قشم توسط مرحوم آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهوری وقت رسما افتتاح شد.
شهرستان چابهار از توابع استان سیستان و بلوچستان براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
شهر زیبای چابهار واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213 خبرنگار: رستم کریمی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.