مهدی حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مقدار فرآورده ضبط شده در بازرسی صورت گرفته از مراکز عرضه و توزیع فرآوده های خام دامی و مواد غذایی در سیستان و بلوچستان توسط کارشناسان و بازرسان دامپزشکی به دلیل تغییرات ارگانولپتیک انجام شد.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف دامپزشکی نظارت بر سلامت فرآوده خام دامی از مزرعه تا سفره است گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر مراکز عرضه، توزیع و بسته بندی فرآوده های خام دامی مسئولان این نهاد به صورت مرتب به کنترل و رصد این مراکز می پردازند.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از شهروندان خواست برای تهیه گوشت سفید و قرمز مورد نیاز خود به مراکز تحت نظارت دامپزشکی این استان مراجعه کنند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شکایات خود با سامانه 1512 تماس برقرار کنند.
7316** 3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.