دکتر شهاب الدین مشایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مراکز متخلف در بازرسی های شبانه کارشناسان بهداشت محیط از رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر زاهدان شناسایی شدند.
وی افزود: در این طرح رستوران ها، سفره خانه ها، مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی زاهدان مورد بازدید قرار می گیرند و وضعیت بهداشت و سلامت مواد غذایی در مرحله طبخ و عرضه کنترل می شود.
وی گفت: کارشناسان بهداشت محیط در این بازدیدها در خصوص دمای نگهداری مواد اولیه، مواد غذایی طبخ شده و رعایت موازین بهداشتی در تمام مراحل طبخ مواد غذایی آموزش های لازم را به متصدیان مراکز ارائه می کنند.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان خاطر نشان کرد: 110 مرکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نکردند از ابتدای امسال تا کنون در شهر زاهدان پلمپ و 22 هزار و 991 کیلو گرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از آنها کشف و معدوم شده است.
وی به شهروندان توصیه کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به شماره ارتباطات مردمی کشوری 190 و شماره تماس 33220466 اطلاع رسانی کنند.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.