حسین کیخا روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرایط اقلیمی سیستان و بلوچستان امکان کشت برنج در 2 نوبت بهار و تابستان را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: شهرستان های نیکشهر، خاش، ایرانشهر، قصرقند و سرباز از عمده مناطق کشت برنج در سیستان و بلوچستان محسوب می شوند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان شفق، شیرودی، ندا و نعمت را از مهمترین ارقام برنج کشت شده در این استان ذکر کرد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
7316** 3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.