عبدالرحیم کردی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از روستای تاریخی طیس چابهار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: روستای تیس بیش از 2 هزار سال قدمت دارد و دارای آثار تاریخی، باستانی و منطقه نمونه تفریحی و گردشگری است.
وی افزود: قرار است 270 میلیارد ریال برای توسعه زیر ساخت های روستایی با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این منطقه هزینه شود.
وی با بیان اینکه امسال 25 هزار مترمربع از معابر عمومی روستای طیس آسفالت می شود، خاطر نشان کرد: هم اینک بیش از پنج هزار مترمربع از آسفالت معابر انجام شده است.
وی ایجاد امکانات رفاهی، ساخت فضای آموزشی، رسیدگی به فضاهای تاریخی و ورزشی و بهسازی و زیباسازی روستای طیس را از جمله برنامه های سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: باید زیرساخت های روستای طیس با حدود هشت هزار و 400 نفر جمعیت توسعه پیدا کند تا مردم بتوانند در رفاه و آسایش باشند.
مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز گفت: جای خوشحالی است که بعد از گذشت سالها ساماندهی و توسعه روستای تاریخی طیس در دستور کار منطقه آزاد قرار گرفته است.
اکبر ترکان خواستار تسریع در ساماندهی روستای طیس شد و افزود: این روستا باید به یکی از نقاط هدف گردشگری تبدیل شود.
وی ادامه داد: مدیران منطقه آزاد چابهار باید نظارت لازم را در اجرای آسفالت، بازگشایی معابر و ایجاد امکانات رفاهی داشته باشند تا بتوانند موفقیت بیشتری حاصل کنند.
به گزارش ایرنا مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در جریان سفر یک روزه خود به منطقه آزاد چابهار از طرح های تجاری و اقتصادی سطح منطقه آزاد، شهرک پتروشیمی، شرکت آریا پروفیل، شهر توریستی تفریحی رویال صدف، شرکت فولاد مکران، شرکت تولیدی آریا پروفیل و روستای طیس این شهرستان بازدید کرد.
همچنین با حضور ترکان کلنگ تولید اسکلت وسازه های فلزی برای استفاده در شهرک پتروشیمی مکران با سرمایه گذاری 150 میلیارد ریالی در زمینی به مساحت 20 هزار مترمربع، زیربنای هفت هزار و 500 مترمربع و اشتغالزایی 140 نفر به زمین زده شد.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.