مجتبی شجاعی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح در راستای اجرای سیاست‌های رونق تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی با اشتغال ۲۵ نفر به همت بخش خصوصی و حمایت منابع طبیعی اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه دلگان به عنوان تنها شهرستان سیستان و بلوچستان این طرح را اجرا می‌کند افزود: در سال‌های اخیر با از بین رفتن بخش زیادی از جنگل‌ها، موضوع جنگل کاری به منظور جلوگیری از نابودی جنگل‌ها و احیاء آنها مورد توجه دولت قرار گرفت.
فرماندار دلگان گفت: در کنار طرح‌های صیانت از جنگل، طرح جنگل‌های مصنوعی با هدف تولید چوب، ایجاد مناظر زیبای طبیعی و ایجاد مناطق تفریحی به صورت یک طرح ملی در دستور کار قرار گرفته که به آن زراعت چوب می‌گویند.

وی با اشاره به سند توسعه دلگان اظهار داشت: با توجه به طرح تنفس جنگل و وجود وسعت ناچیز اراضی جنگلی و ارزش‌های زیست محیطی آن، طرح زراعت چوب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که اجرای این طرح علاوه بر تامین چوب مورد نیاز کشور نقش مؤثری در حفظ رطوبت خاک، تلطیف هوا، ایجاد بارش‌های منطقه‌ای و افزایش درآمد کشاورزان خواهد داشت‌.
شجاعی ادامه داد: در هر هکتار زراعت چوب برای یک نفر شغل ایجاد می‌شود که رقم قابل توجهی است.
وی گفت: چوبی که با این روش تولید می‌شود تبدیل به کالایی با ارزش افزوده بالا شده و در نتیجه سبب جلوگیری از خروج ارز از کشور و رونق بازار می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.