غلامحسین تیموری روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بدنبال اعلام گروه‌های رصد و ردیابی ملخ مبنی بر هجوم دستجات جدید ملخ صحرایی به سیستان و بلوچستان با تجهیز ناوگان مبارزه در شهرستان‌ها مبارزه شیمیایی علیه این آفت مهاجم در فنوج آغاز شده است.
وی ادامه داد: ملخها بصورت دستجات پروازی از سمت پاکستان به سیستان و بلوچستان وارد و به طور مداوم در حال جابجایی هستند که این امر کار مبارزه را سخت کرده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه رصد ودیده بانی توسط نیروهای سازمان در سراسر استان ادامه دارد اظهار داشت: ضروریست کشاورزان در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند.
به گزارش ایرنا ملخ‌های صحرایی تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف‌های هرز را می‌خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه روز می‌تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.
ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می‌تواند مهاجرت کند.
این نوع از ملخ‌ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه‌های مختلف ازجمله جنگل‌ها، باغ‌های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می‌برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می‌شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.