مجید فیاضی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه متوسط برداشت پیاز در ایرانشهر 50 تن در هکتار است اظهار داشت: پیش بینی می شود از این سطح زیر کشت بیش از 15 هزار تن محصول پیاز برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی با اشاره به کیفیت بالای پیاز تولیدی ایرانشهر افزود: شرایط آب و هوایی منطقه موجب شده تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کش ها استفاده شود به همین دلیل محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه کشت پیاز از آبان ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر خرداد ادامه دارد، افزود: ارقام تگزاس و کریما در ایرانشهر کشت می‌شود.
فیاضی گفت: پیاز تولیدی ایرانشهر علاوه بر عرضه در بازارهای سیستان و بلوچستان به استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران، اصفهان و فارس حمل می شود.
وی به اهمیت اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی برای صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد.
مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: حدود هزار و 200 نفر در کار کاشت، داشت و برداشت محصول پیاز در این شهرستان مشغول بکار هستند.
7314**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.