علی خانقائی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: محورهای ایرانشهر- بمپور و بالعکس و هیرمند -زابل و بالعکس در این مدت پر ترددترین مسیرهای سیستان و بلوچستان بودند.
وی گفت: در این مدت سرعت متوسط وسایل نقلیه ثبت شده در جاده های سیستان و بلوچستان 80 کیلومتر برساعت بوده است.
مدیرکل رهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان افزود: ساعت اوج ترافیک در این مدت مربوط به دوشنبه پنجم فروردین با هشت هزار و 554 تردد بوده است.
وی گفت: 212هزار و 697 مسافر از ابتدای طرح تاکنون در سیستان و بلوچستان توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای جابجا شدند که 72 درصد به داخل استان و بقیه به مقاصد برون استانی سفر کرده بودند.
خانقائی افزود: همچنین از ابتدای طرح تاکنون 51 هزار و 559 نفر مسافر از سایر استانها توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای وارد سیستان و بلوچستان شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 25 درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: 59 هزار و 171مسافر نیز در این مدت از طریق پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان جابجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش 28درصدی را نشان می دهند.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان با 20 شهرستان و 187 هزار و 502 کیلومتر گستره، پهناورترین استان کشور محسوب می شود که فاصله شمالی ترین شهر آن «هیرمند» تا جنوب ترین شهر این استان «چابهار» حدود هزار کیلومتر است.
این استان افزون بر هزار و 300 کیلومتر مرز با کشورهای افغانستان و پاکستان و 310 کیلومتر ساحل در دریای عمان دارد.
آب و هوای معتدل به ویژه در فصل بهار و وجود آثار و ابنیه های باستانی، تاریخی، فرهنگی، بازارهای سنتی و مدرن با انواع کالاهای داخلی و خارجی، سواحل زیبا، باغ های و مزارع سرسبز، نخلستانها، تالاب هامون و جازموریان و غیره از جذابیت های سیستان و بلوچستان برای مسافران و گردشگران داخلی و خارجی است.
7316**3223
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.