مجتبی پیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چهار هزار و 500 هکتار از سطح باغات جنوب سیستان و بلوچستان به کشت موز اختصاص دارد که چهار هزار و 100 هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب در جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با آب و هوای مدیترانه ای امسال 200 هکتار به سطح باغات موز استان افزوده شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه از سطح 9 هزار هکتار از باغات میوه های گرمسیری استان 160 هزار تن انواع محصول برداشت می شود که موز بیشترین تولیدات این بخش را به خود اختصاص داده است.
وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت موز در کشور را دارد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.