آمنه اربابی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ترویج فرهنگ مصرف غذا‌های بومی و سنتی، همدلی بین اهالی روستا، کمک به اقتصاد روستا و حذف غذا‌های آماده از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی بیان کرد: در این جشنواره علاوه بر ارائه غذاهای بومی و محلی صنایع دستی مردم منطقه نیز به نمایش گذاشته شد.
دبیر جشنواره غذاهای بومی و محلی ایرانشهر گفت: این جشنواره تا پایان هفته در روستای احمد آباد دایر است.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر نیز با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری جشنواره آوای مهربانی گفت: آشنایی با روش‌های تغذیه سالم، ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و سنتی، تشویق بانوان به آشپزی و طبخ غذای خانگی، ایجاد نشاط در بین روستاییان بسیار مهم و مفید است.
نبی بخش داوودی با تاکید بر سلامت جامعه و استفاده از غذاهای سنتی منطقه افزود: در واقع با زنده نگه داشتن آداب و رسوم فراموش شده می توان به سلامت جامعه و نسل های آینده کمک کرد تا کمتر به سراغ فست فود بروند.
وی بیان کرد: خانواده ها باید به مصرف غذاهای سالم و سنتی روی آورند و فست فودها و غذاهای صنعتی را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
7314 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.