به گزارش ایرنا، علی اصغر یارمحمدی شنبه شب در سیزدهمین همایش 'سلامت و زندگی' شهرستان شاهرود، در دانشگاه صنعتی این شهر افزود: در این روش، ' دی ان ای' های معلول و پروتئین های خراب ساختارشکن ناشی از عملکرد سلول های سرطانی در خون تشخیص داده می شوند.
وی با بیان اینکه تا زمان عمومی شدن این آزمایش، راهی جز غربال گری وجود ندارد، یادآور شد: با وجود همه پیشرفت های علم پزشکی، هنوز عامل دقیق تغییر عملکرد سلول و تبدیل شدن به سلول های سرطانی شناخته نشده تا به وسیله آن بتوان بشر و حتی حیوانات را از شر این بیماری رهایی بخشید.
این فوق تخصص ارولوژی همچنین سرطان پروستات را دومین سرطان شایع انسانی برشمرد و گفت: بنا به اعلام سازمان بهداشت جهانی، با یک سونامی سرطان پروستات رو به رو هستیم و ایران یکی از کشورهایی است که درمسیر این سونامی است.
یارمحمدی با بیان اینکه پیشرفت سرطان پروستات در سنین بالا، سرعت زیادی ندارد، اضافه کرد: متاسفانه در سنین جوانی هم رشد سلول های سرطانی در این بیماری سریع تر بوده و هم کشنده تر است.
وی با تاکید بر اینکه علت اصلی این سرطان مشخص نیست، بیان کرد: با این حال سابقه خانوادگی، افزایش سن، تغییرات آب و هوایی، رژیم غذایی و چاقی، مصرف الکل، امواج و استرس، ژن ها وعفونت در ابتلا به سرطان پروستات موثر است.
مسوول دیالیز و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: نژاد سیاه پوست بیشتر به این بیماری دچار شده و از نظر جغرافیایی نیز هرچه از شرق به غرب کره زمین برویم، میزان ابتلا افزایش می یابد.
سیزدهمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود، شامگاه شنبه درحالی برگزار شد که با استقبال بی نظیر مردم این شهر، علاوه بر پر شدن ظرفیت تالار بزرگ شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود، عده بسیاری هم ایستاده و از بیرون تماشاگر این برنامه بودند.
7359/6167 خبرنگار: مهسا شانیان **** انتشار دهنده : محسن شاکری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.