منصور کشاورزیان روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: اعتبار مصوب به طرح های آب و فاضلاب روستایی استان سمنان از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید بالغ بر یک هزار و ۶۱۲ میلیارد و ۳۷۴ میلیون ریال بود.

وی با اشاره به دغدغه مندی دولت تدبیر و امید در تامین آب مناطق روستایی، بیان کرد: در این مدت ۵۲ حلقه چاه با هدف رفع چالش های کم آبی در روستاهای استان سمنان حفر و تجهیز شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سمنان با بیان اینکه چشمه ها، قنات ها و چاه ها منابع تامین کننده آب روستاها در این استان هستند، ادامه داد: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید، ۱۸ دهنه چشمه بهسازی و ۱۱ رشته قنات لایروبی شده است.

وی به احداث و اصلاح خطوط انتقال آب به منظور کاهش هدررفت منابع آبی اشاره و تصریح کرد: ۱۳۹ کیلومتر خطوط انتقال آب و ۱۸۳ کیلومتر شبکه توزیع آب در این استان در این مدت احداث و اصلاح شد.

کشاورزیان با بیان اینکه ۷۶ نوبت آب رسانی سیار برای جمعیت ۳۰ هزار و ۳۶۹ نفری روستاهای استان سمنان در دولت تدبیر و امید انجام شد، خاطرنشان کرد: آبرسانی با تانکر در سال ۹۷ در ۱۷ روستای این استان انجام می‌شد که این طرح در ابتدای دولت تدبیر و امید ۵۷ روستا بود که نشان از برنامه ریزی دولت برای تامین آب پایدار برای جمعیت روستایی کشور است‌.

وی با اشاره عوامل آب‌رسانی سیار به روستاهای استان سمنان، خاطرنشان کرد: روستاهایی که با تانکر آب‌رسانی می‌شوند فاقد هرگونه منابع آبی پایدار هستند به طوری که در شعاع چند کیلومتری آنها هیچ منبعی وجود ندارد.

کشاورزیان اظهارداشت: امکان ذخیره آب در دولت تدبیر و امید در روستاهای استان سمنان، با احداث مخازن، پنج هزار و ۶۸۰ مترمکعب اضافه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سمنان یادآور شد: هفت هزار و ۹۲۲ فقره انشعاب روستایی در این استان در دولت تدبیر و امید ایجاد شد.

۲۹۲ روستا با ۱۰۷ هزار و ۴۰۷ نفر جمعیت تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی استان سمنان است.

۹۸۹۱/۶۱۰۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.