حسین شاهینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حدود 95 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان سمنان به روش غرقابی و حدود 32 هزار هکتار به روش های نوین آبیاری می شود.
وی ادامه داد: آبیاری به روش نوین نقش مهمی در صرفه جویی، مدیریت مصرف آب و افزایش بازدهی تولیدات کشاورزی دارد اما گاه علیرغم تمایل کشاورز برای اجرای طرح های آبیاری به روش های نوین، موقوفه بودن زمین های کشاورزی، وجود اختلاف بین متولیان واقف و بهره بردار و خرده مالکی مانع از اجرای طرح های نوین آبیاری می شود.
مدیر امور آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سال گذشته چهار هزار و 180 هکتار آبیاری نوین در استان سمنان اجرایی شد و در سه هزار هکتار اراضی کشاورزی استان طرح های آبیاری به روش نوین در حال اجراست.
وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته برای اجرای طرح های نوین آبیاری در استان سمنان حدود 480 میلیارد ریال هزینه صرف شده است.
مدیر امور آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: دولت در سال گذشته به ازای هر هکتار 130 میلیون ریال کمک بلاعوض به کشاورزان متقاضی اجرای طرح های آبیاری نوین دراستان سمنان پرداخت کرد.
به گزارش ایرنا، 198 هزار هکتار از وسعت اراضی استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل می دهد که از این وسعت 54 هزار هکتار آن اراضی باغی، 110 هزار هکتار اراضی زراعی و بقیه اراضی در مرحله آیش است و حدود 45 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی فعالند.
7342/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.