رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران:

سلامت کباب‌های کوبیده در هیچ رستورانی تایید نمی شود!

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: به علت استفاده از گوشت‌های کیفیت پایین و مواد غیر قابل مصرف گوشتی، سلامت کباب‌های کوبیده در هیچ یک از رستوران‌های شهر مورد تأیید نیست.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، محمد حسین عزیزی درباره کیفیت پایین کباب های کوبیده در رستوران ها گفت: به هیچ عنوان سلامت کباب‌های کوبیده تأیید نمی‌شود چرا در اغلب گوشت‌های مصرفی از ضایعات گوشتی، غده‌ها و فضولات پروتئینی استفاده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: مصرف ضایعات گوشتی علاوه بر ایجاد بیماری‌های قلبی، عروقی، چربی، منجر به بروز بیماری‌های هورمونی درافراد می‌شود بنابراین به علت عدم نظارت واطمینان به محتوای گوشت‌های مصرفی در کبا‌ب‌های کوبیده و اختصاص گوشت‌های بی کیفیت، خوردن آن در هیچ یک از رستوران‌های شهر توصیه نمی‌شود.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اذعان داشت: مسئولیت رسیدگی و نظارت بر روند تهیه غذا و رعایت نکات بهداشتی و بررسی کارت سلامت آشپز‌های فعال در آشپزخانه‌های مساجد و هیئت‌ها برعهده وزارت بهداشت است که متاسفانه در ایام محرم نسبت به این موضوع نظارت مداومی صورت نمی‌گیرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید