اسکندری به کیفیت بالا و مرغوب سیب زمینی طارم اشاره کرد و افزود: محصول تولیدی این شهرستان با توجه به کیفیت بالا، در صنایع تبدیلی از جمله تولید چیپس، مصرف و علاوه بر تامین نیاز شهرستان و استان به سایر نقاط کشور و همچنین کشورهای همسایه صادر می شود.

مجتبی اسکندری روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال زراعی جاری تعداد 2650 نفر بهره بردار مشغول برداشت محصول سیب زمینی در این شهرستان هستند و از محل فروش سیب زمینی 378 میلیارد ریال درآمد کسب خواهند کردد.
اسکندری به کیفیت بالا و مرغوب سیب زمینی طارم اشاره کرد و افزود: محصول تولیدی این شهرستان با توجه به کیفیت بالا، در صنایع تبدیلی از جمله تولید چیپس، مصرف و علاوه بر تامین نیاز شهرستان و استان به سایر نقاط کشور و همچنین کشورهای همسایه صادر می شود.
وی به خدمات کارشناسان جهادکشاورزی به کشاورزان طارمی از مرحله کشت تا برداشت اشاره کرد و گفت: از اقدام های این مدیریت در خصوص محصول سیب زمینی، برگزاری کلاسهای آموزشی ترویجی، آموزش های انفرادی بهره برداران، ترغیب کشاورزان جهت تهیه بذر مرغوب، تامین نهاده ها و تنظیم بازار محصول در زمان برداشت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم عمده ارقام سیب‌زمینی کشت شده در این شهرستان را، آگریا، سانته، ایلونا و کایزر
ذکر کرد.
این مسئول ادامه داد: کشت سیب زمینی در شهرستان طارم بهمن ماه آغاز و این محصول اوایل خرداد برداشت می شود.
به گزارش ایرنا، عبور رودخانه قزل اوزن به عنوان شاهرگ حیاتی از این شهرستان توانمندیهای کشاورزی را دوچندان کرده و باعث رشد، توسعه ورونق اقتصادی منطقه شده، تاحدی که به عنوان قطب کشاورزی به خصوص درزمینه تولیدمحصول زیتون (27% زیتون کل کشور) این منطقه را به عنوان منطقه راهبردی کشاورزی استان معرفی می کند.
سرمای دیررس فروردین ماه سال جاری به 40 درصد از محصول سیب زمینی شهرستان طارم خسارت وارد کرد.
حدود 95 درصد مردم شهرستان طارم در کارهای کشاورزی فعالیت دارند و بیشتر محصولات زراعی این شهرستان بصورت نوبرانه در بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه می شود.
شهرستان طارم با 47 هزار نفر جمعیت (حدود 5 درصد جمعیت استان زنجان) در 90 کیلومتری شمال شرقی زنجان واقع شده است و با استانهای قزوین، اردبیل و گیلان همسایه است.
6085/9886

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.