مسعود مددی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی 11 سال گذشته وضعیت صنایع پتروشیمی زنجان هرگز به خوبی امروز نبوده است.
وی یادآورشد: طرح به نقطه ای رسیده که با اختصاص تسهیلات 306 میلیون یورویی، این شرکت در مسیر غیر قابل بازگشتی قرار گرفته است.
مددی اظهار کرد: با وجود آنکه ارزش سهام 100 هزار نفر سهامدار زنجانی این شرکت به نیمی از ارزش روزهای نخست رسیده، اما با تزریق اعتبار 2 هزار میلیارد ریالی سهامداران، عمده منابع مالی مورد نیاز آن تا حد قابل قبولی تامین شده است.
قائم مقام اجرایی مدیرعامل شرکت پتروشیمی زنجان گفت: هم اکنون مجموع ارزش سرمایه گذاری این شرکت به 30 هزار میلیارد ریال می رسد.
وی این میزان سرمایه را بیش از مجموع 50 درصد ارزش سرمایه گذاری صنعتی این استان اعلام کرد.
اختصاص این میزان فاینانس به شرکت پتروشیمی پس از نزدیک 3 سال پیگیری محقق شد.
با مشارکت بیش از 500 میلیارد ریالی نزدیک 96 هزار نفر از شهروندان زنجان برای احداث واحد اوره و آمونیاک پتروشیمی با ظرفیت 687 هزار تن آمونیاک و یک میلیون و 80 هزار تن اوره، جریان احداث این واحد صنعتی صورت جدی تری به خود گرفت.
10 سال از این جریان سپری می شود و هنوز مردم چشم انتظار خبرهای خوب از شرکتی هستند که بخشی از ثروت خود را در آن سرمایه گذاری کرده اند، اما مشکلاتی که هیات مدیره نخست با آن مواجه شد، کمبود منابع مالی، نبود پیش بینی درست از محل تامین اعتبار مورد نیاز یک واحد صنعتی 20 هزار میلیارد ریالی و فقدان مدیریت صحیح هزینه ها، موجب شد تا هیات مدیره جدید تصمیم خاصی برای آینده این واحد صنعتی بگیرد.
هیات مدیره جدید تصمیم گرفت، پیش از هر اقدام عملی و تداوم عملیات اجرایی، مشکلات مالی و اداری را مرتفع و تمام منابع مالی مورد نیاز آن را تامین و سپس اقدام به آغاز عملیات اجرایی با جدیت هرچه تمام کند.
شرکت پتروشیمی زنجان در شهرستان ایجرود قرار گرفته و هم اکنون با گذشت 10 سال از آغاز عملیات اجرایی آن شاهد پیشرفت کلی 26 درصدی طرح، 60 درصد پیشرفت مهندسی واحدهای فرآیندی و 36 درصد واحد یوتیلیتی است.
3001/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.