به گزارش ایرنا، یحیی رحمتی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: محوطه مجموعه میراث جهانی گنبد سلطانیه، غار کتله خور و سه راهی طارم از جمله مکان هایی است که بازارچه های موقت صنایع دستی در آنها بر پا می شود.
وی ادامه داد: 35 گارگاه صنایع دستی نیز در سطح استان به منظور طرح کارگاه گردی نوروزی در ایام نوروز به فعالیت می پردازند.
به گزارش ایرنا، در زمان حاضر بالغ بر 45 هزار نفر در استان زنجان در حوزه صنایع دستی فعالیت دارند که تا کنون فعالیت حدود 9هزار و 600 نفر از آنان ثبت و شناسنامه دار شده است.
گفتنی است بیشترین بخش تولید صنایع دستی استان زنجان در حوزه صنایع فلزی همچون مسگری و چاقو سازی است.
چاروق دوزی، گلیم بافی و ملیله کاری نیز از دیگر رشته ها و فعالیت های عمده در حوزه صنایع دستی در استان زنجان است.
رحمتی به تمهیدات پیش بینی شده برای استقبال از مسافران نوروزی در استان اشاره کرد و گفت: نقشه راهنمای گردشگری استان زنجان به زبان های انگلیسی، روسی و ترکی جهت توزیع در بین گردشگران خارجی در پنج هزار نسخه به چاپ رسیده است.
وی به رشد میزان ورود گردشگران خارجی طی چهار سال گذشته به استان اشاره کرد و افزود: تعداد بازدیدکنندگان خارجی از گنبد سلطانیه به عنوان یک بنای شاخص در حوزه گردشگری استان، طی 11 ماهه سال جاری بیش از 6 هزار نفر بوده است؛ در حالی که این میزان در سال 92، حدود 980 مورد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان تصریح کرد: البته میزان کنونی حضور گردشگران خارجی در استان کف انتظار است، با اینکه شیب رشد ورود گردشگران خارجی به زنجان نسبت به چند سال گذشته، قابل توجه است.
7312/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.