اکبر کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این کنفرانس من به همراه آشیق ستار خدایی، گوشه هایی از داستان بهرام و گولو خندان را که در قالب پرده خوانی و هنر نقالی و آشیقی بود به اعضای ICCN ، نشان دادیم.
وی یادآورشد: در این رویداد تندیس هنر آشیقی زنجان در مراسمی رسمی به دبیر کل ICCN اهدا و سپس پرده نقالی داستان بهرام و گولو خندان توسط اعضای شرکت کننده از ICCN، ، امضا و توسط موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس به عنوان خاطره فرهنگی زنجان به موسسه آموزش چند فرهنگی یسوند چین اهدا شد.
کریمی اظهار کرد: در جریان تبادل پروتکل های فرهنگی و هنری در سیزدهمین کنفرانس ICCN، حکم اجرا و میزبانی فستیوال 2018 شهر آلجمسی ی اسپانیا توسط آقای سئوک جی لی، دبیر کل ICCN، به شهردار این شهر تقدیم شد.
رئیس هیات مدیره و مدیر مسئول موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس گفت: شهردار آلجمسی، پس از دریافت این حکم، از اعضای ICCN جهت حضور و شرکت در این جشنواره که با مشارکت شهر والنسیا و با برگزاری مجمع عمومی سال 2018 همراه خواهد بود دعوت به عمل آورد که موسسه فرهنگی ، هنری سمت گنجینه ققنوس از زنجان جزء دعوت شدگان بود.
وی خاطر نشان کرد: در فرآیند برگزاری این رویداد، نامه های رسمی و پیشنهادات فرهنگی، هنری موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس به اعضای ICCN، ایفاد شد که رئیس دانشگاه فولکلند هندوستان، بعنوان عضو ICCN و UNESCO پیشنهاد رسمی خود را جهت برگزاری فستیوال فرهنگی، هنری شهر زنجان، به موسسه فرهنگی ، هنری سمت گنجینه ققنوس ارائه کرد.
در این کنفرانس، ابوذر علی بیگلو ( نماینده موسسه فرهنگی ، هنری سمت گنجینه ققنوس و تهیه کننده و ارائه دهنده پرونده فرهنگی شهر قیدار به ICCN ) و استاد آشیق ستار خدایی، حضور داشته و به همراه اکبر کریمی با دبیر کل ICCN، دیدار کردند.
کریمی تاکید کرد: لازم میدانم از زحمات نگارگر پرده نقالی داستان بهرام و گولو خندان، جناب آقای فرهاد عندلیبی و سازنده مجسمه هنر آشیقی جناب آقای علی چراغی، که با سفارش موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس با نهایت صمیمیت، با این موسسه همکاری کردند قدردانی و از پشتکار و تلاش های زهرا سرخوش، مدیر روابط بین الملل موسسه، از انگیزه و همیت جناب آقای علی بیگلو و حضور سبز استاد آشیق ستار خدایی سپاسگزاری کنم.
به گزارش ایرنا، سابقه سازمان ˈشبکه همکاری بین شهری برای محافظت از میراث فرهنگی معنوی ( ICCN )به سال 2004 میلادی برمی گردد ، در این سال در نخستین میزگرد بین المللی شهردارانˈ در کره جنوبی، نگرانی های جدی نسبت به فراموش شدن میراث معنوی در جهان مطرح شد، پس از آن در دومین میزگرد بین المللی شهرداران در سال 2008 میلادی که در قاهره برگزار شد، اکثریت قاطع شرکت کنندگان به ضرورت تشکیل سازمانی با عنوان آی سی سی ان (ICCN) ˈشبکه همکاری بین شهری برای محافظت از میراث فرهنگی معنویˈ رای دادند و انرا پایه گذاری کردند.
این سازمان اکنون دارای 40 عضو اصلی است و تنها سازمان بین المللی حکومت های محلی و نهادهای فرهنگی است که هدف آن حفظ میراث فرهنگی معنوی جهان است.
فعالیت و تلاش های این سازمان معطوف به بررسی راهکارهای خلاق و کارآمد برای محافظت از میراث فرهنگی معنوی و ارتباط جدایی ناپذیر آن با توسعه پایدار محلی است.
موسسه سمت گنجینه ققنوس زنجان نخستین موسسه ایرانی است که توانسته است در سازمان ICCN عضو شود.
پیش از این شهرهای اصفهان، شیراز و نیشابور از ایران عضو ICCN شده بودند که به تبع تلاش های موسسه سمت گنجینه ققنوس، زنجان نیز به جمع این شهرها پیوست.
7312/8068
خبرنگار: حسن اکبری** انتشار: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.