محمدرشید کرمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی 2 ماهه گذشته از سالجاری 9 هزار و 547 راس دام در کشتارگاه های استان زنجان ذبح شد که از این تعداد هفت هزار و 17 کیلوگرم لاشه ضبطی بود.
به گفته وی، از این تعداد دام کشتار شده 863 هزار و 804 کیلوگرم گوشت قرمز سالم وارد چرخه مصرف شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: وزن اندام های ضبطی از دام های کشتار شده نیز پنج هزار و 939 کیلوگرم بود که این اندام ها نیز از چرخه مصرف حذف شد.
کرمی تاکید کرد: بیشترین دام زنده کشتار شده پنج هزار و 863 راس گوسفند بود و بیشترین وزن سالم لاشه با 721 هزار و 622 کیلوگرم و لاشه ضبطی نیز با پنج هزار و 620 کیلوگرم مربوط به لاشه گاو و گوساله بود.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان گوشت مصرفی را از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی که دارای مهر دامپزشکی و برچسبی که دارای تاریخ انقضا، تاریخ، محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه است، خریداری و به این موارد دقت کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن 1512 ادارات دامپزشکی استان زنجان تماس برقرار کنند و مورد تخلف را جهت رسیدگی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، تشدید بازدیدهای 10 تیم نظارتی و بازرسی در این استان از نخستین روز ماه مبارک رمضان در استان زنجان آغاز شده است و تاپایان این ماه ادامه دارد.
بازدید این تیم ها روزانه از ساعت 8 تا 20 انجام می شود.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه ذبح دام خارج از کشتارگاه و عرضه گوشت بدون برچسب دامپزشکی در مراکز عرضه و قصابی ها، مورد را با شماره 1512 دامپزشکی استان زنجان برای بررسی موضوع و پیشگیری از شیوع بیماری 'تب کریمه کنگو' گزارش دهند.
تب کریمه کنگو، یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده‌ است که از طریق گزش کنه و یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و از انسان آلوده منتقل می‌شود.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.