محمد رشید کرمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تخلفات 14 پرونده ارجاع شده به مراجع قضایی استان درباره رعایت نکردن موازین و ضوابط بهداشتی، تخلف در عرضه مواد پروتئینی، کشتار و عرضه غیرمجاز فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی است.
وی یادآورشد: طی 2 ماهه گذشته از سالجاری سه هزار و 153 دفعه از مراکز عرضه، تولید و نگهداری توزیع فرآورده‌های خام دامی و خودروهای حمل این مواد خام توسط ناظران بهداشتی دامپزشکی نظارت و بازرسی شده است.
به گفته مدیر کل دامپزشکی استان زنجان، طی این بازرسی ها چهار هزار و 618 کیلوگرم از فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی در این مدت بیان شده معدوم شد.
کرمی، از ضبط پنج هزار و 773 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در سطح استان زنجان خبرداد و افزود: این فرآورده های غیربهداشتی از مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه ضبط شده است.
وی ادامه داد: طی این نظارت و بازرسی‌ها نیز 46 مورد، موارد غیر بهداشتی از فراورده های خام دامی مشاهده و درباره رفع آن به تولید، توزیع و عرضه کنندگان تذکر کتبی داده شد.
مدیر کل دامپزشکی استان زنجان گفت: 2 ماهه گذشته از سالجاری نیز 218 مورد از فرآورده های خام دامی درباره بهداشتی و قابل مصرف بودن آن نمونه برداری شد.
کرمی تاکید کرد: شهروندان گوشت مصرفی را از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی که دارای مهر دامپزشکی و برچسبی که دارای تاریخ انقضا، تاریخ، محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه است ، خریداری و به این موارد دقت کنند.
وی افزود: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن 1512 ادارات دامپزشکی استان زنجان تماس برقرار کنند و مورد تخلف را جهت رسیدگی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا ، تشدید بازدیدهای 10 تیم نظارتی و بازرسی در این استان از نخستین روز ماه مبارک رمضان در استان زنجان آغاز و تاپایان این ماه ادامه دارد.
بازدید این تیم ها روزانه از 8 صبح تا 20 است.
7325/8068
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشاردهنده: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.