مجتبی اسکندری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت محصول باغی زردآلو در شهرستان طارم از اوایل خرداد هر سال توسط باغداران آغاز و تا پایان این ماه ادامه می یابد.
وی تاکید کرد: پیش بینی می شود طی این مدت بیش از 350 تن زردآلو برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: بیشتر محصول تولیدی در این شهرستان به صورت نوبرانه وارد بازار شده و با قیمت مناسبی به فروش می رسد.
اسکندری یادآورشد: مقدار کمی از این محصول نیز به صورت سنتی خشک شده و مورد مصرف قرار می گیرد.
وی، تعداد خانوارهای بهره بردار از محصول زردآلو در شهرستان طارم را 520 خانوار اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان کشت باغات زردآلو در روستاهای کلوچ، کلوئیم، کلوچ آباد، شیرمیشه، ولیس و ولی آباد است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: در آمد حاصل از برداشت این محصول بیش از 14 میلیارد ریال پیش بینی می شود.
به گفته اسکندری، محلی، شاهرودی، عسگرآبادی، شکرپاره از ارقامن زردآلوی کشت شده در شهرستان طارم است.
وی خاطرنشان کرد: ارقام مختلفی از زردآلوی تولیدی در این شهرستان علاوه بر تامین نیازهای استان زنجان وارد بازار استان های همجوار می شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان طارم به لحاظ برخورداری از شریان حیاتی رودخانه قزل اوزن، به بزرگترین قطب کشاورزی استان زنجان و این منطقه تبدیل شده و کیفیت محصولات باغی و زراعی آن شهرت جهانی به خود گرفته است.
با توجه به شرایط اقلیمی متفاوتی که این شهرستان دارد تنوع محصولات در این منطقه زیاد است به طوریکه سالانه بیش از50 نوع محصول زراعی و باغی در زمین های این شهرستان تولید و وارد بازار مصرف استان زنجان و سایر استان های همجوار و حتی به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
زیتون، انار، انجیر، فندق، گردو، گیلاس، سیب، انگور، آلبالو، به، توت، گوجه سبز، هلو، آلو، زردآلو، آلوچه، پرتقال، نارنگی، نارنج، گلابی، خرمالو، سیر، برنج، بادام، نخود فرنگی، گوجه فرنگی، کرفس و غیره از جمله محصولات این شهرستان است.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.