یحیی رحمتی شامگاه شنبه در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: سومین جشنواره بین المللی غذای اکو- جاده ابریشم از 20 تا 22 اردیبهشت جاری در مجموعه نمایشگاه بین المللی کاسپین برگزار می شود.
وی ایجاد فضای شادی و نشاط در جامعه، ایجاد یک جاذبه بین المللی گردشگری منحصر بفرد در زنجان، معرفی رژیم های غذایی صحیح و سالم بین المللی در سطح جامعه، معرفی غذاهای سنتی کشورهای شرکت کننده در جشنواره و معرفی ظرفیت های گردشگری استان زنجان را از اهداف جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم برشمرد و ادامه داد: حضور گروه های آشپزی از کشورهای عضو سازمان اکو و کشورهای مسیر جاده ابریشم، برپایی کارگاه آموزشی پخت غذاهای محلی و خواص غذایی آنها، اجرای موسیقی محلی و مراسم آیینی، برپایی نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با غذا همچون ساخت ظروف غذا از جمله برنامه های محتوایی جشنواره هستند.
رحتمی اظهار کرد: در سومین جشنواره بین المللی غذای اکو- جاده ابریشم گروه هایی از کشورهای آذربایجان، افغانستان، چین، پاکستان، لبنان، تاجیکستان، کره جنوبی، سوریه، عراق، قزاقستان، ترکیه و فلسطین حضور می یابند.
وی افزود: از هر کدام از کشورهای آذربایجان، افغانستان، سوریه و چین 2 گروه برای شرکت در این جشنواره غذا اعلام آمادگی کرده اند.
وی یادآور شد: به علت مصادف شدن با ماه های محرم و صفر زمان برگزاری سومین جشنواره غذاهای اکو – جاده ابریشم به دهه آخر اردیبهشت جاری موکول شد.
گفتنی است 2 دوره قبلی جشنواره غذای اکو – جاده ابریشم به میزبانی زنجان در مهرماه برگزار شد.
سازمان همکاری اقتصادی (Economic Cooperation Organization) موسوم به 'اکو' یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است.
سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ (۱۹۶۴) نخستین بار این سازمان را پایه‌ریزی کردند.
پس از فروپاشی شوروی، در سال ۱۳۷۲ کشورهای افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز به سازمان اکو پیوستند.
7312/6085
خبرنگار: حسن اکبری ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.