فریدون احمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: قیمت خودرو به کاهش تولید و یا ثبات نسبی عوامل تولید بستگی دارد و در این میان اگر تقاضا بیش از عرضه باشد آشفتگی بازار را به دنبال دارد.
وی اظهار داشت: بر این اساس عوامل قیمت تمام شده تولید شامل مواد اولیه، قطعات، نیروی کار، مالیات به اضافه نرخ ارز را در بر می گیرد که بروز خللی در هر کدام از آنها، به ویژه تامین مواد اولیه، معضلاتی را ایجاد می کند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خودروسازان در سال های 96 و 97 با کاهش عرضه خودرو مواجه بودند و این در حالی است که سالانه تقاضای 1.5 میلیون خودرو در کشور وجود دارد.
وی اضافه کرد: شاید در صورت مدیریت نرخ ارز روند افزایشی در قیمت خودروها چندان ملموس نباشد اما عوامل دیگری موجب خواهد شد که این رویه چندان از ثبات کافی برخوردار نباشد.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ورود نقدینگی به بازار از عوامل مهم افزایش قیمت خودروها محسوب می شود به دلیل آنکه بسیاری از افراد با توجه به پیش بینی تورم بیش از نرخ سود بانکی، نسبت به خارج کردن سپرده های خود از بانکها اقدام کرده و بجای هدایت آن به سوی تولید، سرمایه های خود را در حوزه هایی نظیر مسکن، خودرو، ارز و یا سکه سرمایه گذاری خواهند کرد.
وی اظهار داشت: اقدامی از قبیل حذف قیمت گذاری خودرو در کانال و سایت های مختلف برای کاهش قیمت خودرود انجام گرفت که چندان خوشایند نبود چرا که همین کار به نوبه خود فضای روانی و به عبارتی عطش بیشتری را برای افزایش تقاضا و خرید بیشتر از سوی متقاضیان بوجود می آورد.
احمدی خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیت نامطلوب فضای کسب و کار در کشور بیانگر آن است که وضعیت خوبی در حوزه خودرو که متاثر از فضای کسب و کار است، متصور نیست و در این میان راهکارها نیز چندان موثر نبوده است.
9646/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.