علی ممبینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: 135 کارشناس تخصصی در این مراکز فعالیت دارند و تاسیس 13 مرکز دیگر در خوزستان در برنامه کاری آموزش و پرورش است.
وی گفت: در سال تحصیلی 97-96 بالغ بر 2 هزار و 400 دانش آموز ابتدایی در سراسر خوزستان به مراکز مشکلات ویژه یادگیری ارجاع داده شدند که مشکلات یادگیری این دانش آموزان پس از انجام روند درمانی برطرف شد و دانش آموزان ادامه سال تحصیلی را بدون مشکل سپری کردند.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان با بیان اینکه مراکز مشکلات ویژه یادگیری از سال 1376 کار خود را در سراسر کشور آغاز کردند، توضیح داد: شناسایی دانش آموزان دارای مشکلات یادگیری و استفاده از روش های تشخیصی و درمانی برای برطرف ساختن این مشکلات ویژه از جمله مهمترین اهداف فعالیت این مراکز است.
ممبینی گفت: دانش آموزان دارای اختلالات یادگیری بیشتر در دروسی مثل دیکته، ریاضی، فارسی و مهارت تمرکز و توجه مشکل دارند و این دانش آموزان از نظر بهره هوشی هیچ مشکلی ندارند.
وی در عین حال با اشاره به ساز و کار ارجاع دانش آموزان به این مراکز افزود: در صورتی که دانش آموزان پایه های اول تا ششم ابتدایی در طول سال تحصیلی هرگونه اختلال یا مشکل ویژه یادگیری را نشان دهند در مرحله نخست به تشخیص آموزگار خود به یکی از مراکز ویژه یادگیری ارجاع، و در مرحله بعدی کارشناسان تخصصی حاضر در مرکز در روش های درمانی نسبت به رفع اختلال یادگیری اقدام ، و در نهایت پس از انجام مداخله از دانش آموزان آزمون گرفته خواهد شد و در صورت برطرف شدن مشکل نتیجه به آموزگار مربوطه گزارش خواهد شد.
7158/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.