به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر حسین زمان‌زاده بیان کرد: هنگام روزه‌ داری بدن در طول روز برای تامین انرژی مورد نیاز برای فعالیت، در ساعات اولیه از قند استفاده می‌کند و با اتمام قند بدن، چربی‌های ذخیره شده را مصرف می‌کند که سوخت و ساز چربی‌ها در کبد موجب تولید گازها و بوی بد دهان می‌شود.
وی افزود: این وضعیت بدن و ایجاد بوی بد دهان در اوایل روزه‌داری است و با عادت بدن به این شرایط کمتر می‌شود و از بین می‌رود.
زمان زاده ادامه داد: برای جلوگیری از بوی بد دهان هنگام روزه‌داری استفاده از غذاهای سرد و سبزیجات و مصرف نکردن غذاهای داغ، تند و ترش توصیه می‌شود.
مدیر گروه سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان گفت: همچنین باید بعد از صرف وعده سحری، تا پنج دقیقه مسواک زده شود تا خرده‌های باقی‌مانده بین پرزهای زبان یا دندان تمیز شده و مانع از ایجاد بوی بد دهان شوند.
3004/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.