به گزارش ایرنا سردار سرتیپ حسن شاهوارپور روز جمعه در آئین برزگداشت چهارم خرداد،روز مقاومت و پایداری - روز دزفول افزود:
پشتوانه سوم و چهارم خرداد ایستادگی مردم به ویژه مردم دزفول و تکیه بر باورهای دینی و اعتقادی بود.
وی اظهار داشت:چهارم خرداد نماد مقاومت مردم دزفول در مقابل متجاوزان تا دندان مسلحی است که با تجاوز گسترده به پنج استان غربی و 2 استان جنوبی ، ایران را درگیر جنگی هشت ساله کردند ولی نتوانستند در برابر مقاومت و ایستادگی مردم پیروز شوند.
وی به نقش ویژه خوزستان در پیروزی رزمندگان در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت:دشمن بعثی از هیچ جنایتی در برابر کشورمان کوتاه نیامد و تمام سعی خود را برای شکست مقاومت مردم به کار گرفت .
سردار شاهوارپور افزود:در مردادماه سال 59،صدام متجاوز نخستین بار با نماینده آمریکا در مرز اردن دیدار کرد و بعد از آن با سران مرتجع منطقه نشست هایی برگزار کرد و مجوز حمله همه جانبه به ایران را از آنها گرفت.
وی با تشریح جنایات صدام و رژیم بعث علیه مردم ایران در جنگ تحمیلی گفت:صدام سه محور خرمشهر و آبادان،اهواز و دزفول را محورهای اصلی حمله به ایران قرار داد و سعی داشت در نخستین حمله شمال خوزستان و دزفول را تصرف کند.
فرمانده سپاه خوزستان ادامه داد:وجود پایگاه هوایی و تیپ زرهی و دیگر امکانات دفاعی در شمال خوزستان به عنوان مجموعه ای هم افزا در کار مردم دزفول دشمن را در غرب کرخه زمین گیر کرد.
وی به رشادت و مقاومت مردم دزفول که باعث آفرینش حماسه کم نظیر فتح المبین شد اشاره کرد و گفت:دزفول نقش ویژه ای در برجستگی نهضت امام خمینی (ره) داشته است.
وی ولایتمداری و رهبری،حضور مردم در صحنه و روحیه انقلابی مردم را از مولفه های مهم کشورمان بعد از انقلاب نام برد و گفت:مهمترین درسی که از مقاومت چهارم خرداد و مردم دزفول باید فرا گرفت تکیه بر باورهای دینی و اعتقادی وچشم ندوختن به دشمنان است.
سردار سرتیپ شاهوارپور تکیه بر باورهای دینی را موتور پیش برنده نظام اسلامی دانست و گفت:اگر غفلت کنیم و این مولفه مهم را از دست بدهیم دشمن به راحتی از این فرصت استفاده می کند .
وی افزود:دولتمردان باید بدانند اگر بناست مردم آنها را همراهی کنند باید توجه ویژه ای به مردم داشته باشند و اگر به مشکلات مردم رسیدگی کنند مردم پرشورتر و با اقتدارتر نظام را همراهی خواهند کرد .
***دزفول به شناسنامه اش افتخار می کند
امام جمعه دزفول نیز در این آئین گفت:نهال نوپای انقلاب با ایثار و مقاومت و پایداری مردم دزفول رقم خورد و حماسه سازی مردم خوزستان و دزفول و حفظ آرمان های انقلاب امروزه به الگوی مسلمانان جهان تبدیل شده است.
حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی افزود:مقاومت مردم دزفول مستکبران عالم را به لرزه درآورد بطوریکه تاریخ از این مقاومت ها کمتر به خود دیده است .
وی افزود:مردم دزفول در طول هشت سال جنگ تحمیلی توپ باران و موشک باران های سنگین دشمن را به جان خریدند و با خون پاک خود اجازه ندادند دشمن موفقیتی کسب کند .
امام جمعه دزفول ایستادگی و مقاومت مردم دزفول و تخلیه نکردن این شهر را رمز پیروزی دزفول دانست و گفت:اگر شهرستان دزفول در طول جنگ تحمیلی تخلیه می شد تصرف آن برای دشمن آسان تر می شد ولی مردم دزفول تمام قد در برابر دشمن ایستادند و به عنوان اسوه مقاومت و پایداری در جهان معرفی شدند.
وی به حمایت و پشتیبانی بانوان دزفولی در جنگ تحمیلی نیز اشاره کرد و گفت:بانوان دزفول با وجود اعزام پسران و همسران خود به جبهه خود نیز پشت جبهه از رزمندگان پشتیبانی کردند و به آنها روحیه می دادند و امروز نیز دکترین مقاومت در سوریه ،لبنان ،یمن و افغانستان جواب داده و دزفول قهرمان به فرزندان ، شهدا و شناسنامه اش افتخار می کند.

**استاندار خوزستان:دزفول نماد مقاومت ایران اسلامی است
به گزارش ایرنا استاندار خوزستان نیز با صدور بیانه ای به مناسبت چهارم خرداد بیان داشت:چهارم خرداد نماد مقاومت مردم دزفول در برابر حملات هوایی و موشک باران رژیم بعث عراق است.
غلامرضا شریعتی در این بیانیه افزود:مردم شهیدپرور و انقلابی دزفول در جنگ تحمیلی مقاومت و رشادت بسیاری از خود نشان دادند و نیروهای بعثی که خیال تصرف دزفول را در سرداشتند و فکر می کردند با موشک باران می توانند بر مردم دزفول پیروز شوند در مقابل ایستادگی و مقاومت این شهر شکست خوردند.
در این آئین از رشادت های سردار سرتیپ حسن شاهوارپور به نمایندگی از رزمندگان دفاع مقدس تجلیل شد.
رونمایی از کتاب خطبه های مقاومت - روز شمار خطبه های نمازجمعه دزفول در دوران دفاع مقدس نوشته محمدحسین درچین از دیگر بخش های این همایش بود.
همچنین در این آئین که با حضور نماینده مردم دزفول در مجلس، مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خوزستان ، مدیر کل پست خوزستان و دیگر مسئولان محلی برگزار شد از تمبر ویژه چهارم خرداد رونمایی شد.
دزفول در 2 هزار و 700 روز مقاومت ،2 هزار و 600 شهید،452 آزاده ،چهار هزار جانباز و 147 مفقودالاثر تقدیم کرد.
این شهرستان در طول هشت سال جنگ تحمیلی 176 بار مورد اصابت موشک های دوربرد دشمن قرار گرفت و 489 بار بمباران هوایی شد و 2 هزار و 500 گلوله توپ به این شهر اصابت کرد.
بیش از 19 هزار و 500 واحد مسکونی ،اداری ،آموزشی دزفول در این حملات ویران شد.
به پاس ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در هشت سال جنگ تحمیلی این شهر در سال 1366 به عنوان پایتخت مقاومت و پایداری ایران انتخاب شد.
همچنین در سال 91 ، چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری - روز دزفول در تقویم ثبت شد.
7278/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.