سیدعلی موسوی یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا ، با اشاره به استقرار 19 شرکت دانش بنیان در منطقه آزاد اروند یادآور شد: این شرکتهادر سال گذشته به صورت پروژه ای در منطقه آزاد اروند استقرار یافتند.
موسوی اظهار کرد: این سرمایه گذاری ها در بخش های تجاری، صنعتی، انرژی و نفت، گردشگری، صنایع دریایی،کشتی سازی و مواد غذایی صورت گرفته است.
وی جذب سرمایه گذار و توسعه صادرات غیرنفتی را جزو برنامه های اصلی منطقه آزاد اروند در سال جاری عنوان کرد و گفت: در این راستا رشد کیفی و کمی در بخش های تجاری، صنعتی و گردشگری برای حمایت از سرمایه گذاران در سال جاری مورد تاکید قرار گرفته است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند گفت: در سال 97 با توجه به برنامه ریزی که در بخش سرمایه گذاری دنبال شده تمام پروانه ها از طریق پنجره واحد به صورت الکترونیکی صادر می شود و مطالعات بازار منطقه مطابق با استانداردهای بین المللی برای سرمایه گذاران ارائه می شود.
موسوی با بیان اینکه تمام طرح های سرمایه گذاری در منطقه با یک دانش نظارتی مدیریتی رصد می شود، گفت: افزایش جذب سرمایه گذار بخش داخلی و خارجی و شناسنامه دار شدن واحدهای تولیدی از عمده برنامه های منطقه آزاد اروند در سال جاری است.
به گزارش ایرنا منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
7100/7165
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.