مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از تشدید پایش مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طرح سلامت نوروزی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، جعفر ربیحاوی اظهار داشت: در این طرح، 10 اکیپ تک، دو و 3 نفره نسبت به کنترل و پایش بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در منطقه جنوب غرب خوزستان اقدام می‌کنند.

وی افزود: از ابتدای این طرح تاکنون با حضور بیش از 55 کارشناس تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی با اولویت مراکز حساس آغاز شد.

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ادامه داد: در 15 روز اول اجرای طرح بیش از 3 هزار واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفته که طی آن 60 اخطار بهداشتی صادر شد و 10 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و  5 واحد دیگر نیز پلمپ شد. بیش از 5 هزار و دویست کلرسنجی و 437 نمونه میکروبی آب شبکه توزیع مورد پایش و آزمایش قرار گرفته است.

ربیحاوی از استفاده از دستگاه‌ های پرتابل کنترل و پایش مواد غذایی در کلیه اکیپ‌ های نظارتی خبر داد و گفت: تعداد نمونه‌ برداری‌های انجام‌شده توسط دستگاه‌ های موصوف را یک هزار و دویست نمونه بود، که شامل کنترل کیفی روغن های مصرفی، مصرف جوش شیرین در نان، میزان نمک، دمای مواد غذایی و همچنین میزان آلودگی سطوح از جمله وسایل و ابزار کار و دست های کارگران است.

وی به کارشناسان این دانشکده و پیگیری شکایات و گزارشات تخلفات بهداشتی اصناف که از طریق سامانه 24 ساعته 190 بسهولت در اختیار بازرسان قرار می‌گیرد را اشاره کرد و گفت: در طرح تشدید بازرسی سلامت نوروزی تمام صنوف و اماکن عمومی با الویت مراکز حساس از قبیل مراکز بین راهی، سلف سرویس، رستوران، رستوران سنتی، چلوکبابی، سفره خانه و ... بعنوان گروه هدف تعیین شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.