سیدهدایت موسوی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا افزود:در سال زراعی جاری بیش از 6هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به زیر کشت سبزی و صیفی رفت.
وی با اشاره به افزایش تولید محصولات سبزی و صیفی در این شهرستان گفت:بیش از 13 هزار و 600 تن محصول خیار و گوجه و هفت هزار تن کلم از سطح 130 هکتار مزارع کشاورزی اندیمشک برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک افزود:محصول کلم برداشت شده در اندیمشک در سال زراعی جاری نسبت به پارسال افزایش قابل توجهی داشته است.
موسوی همچنین به برداشت یک هزار و 700 تن نعناع از سطح 25 هکتار از مزاع اندیمشک اشاره کرد .
وی در بخش دیگری با اشاره به محدودیت منابع آب در بخش کشاورزی ، روش آبیاری تحت فشار را مهمترین گام برای مدیریت مصرف آب دانست.
موسوی افزود: در این راستا 700 هکتار از مزارع اندیمشک از روش آبیاری سنتی پرمصرف به روش تحت فشار تبدیل شد.
وی از کشاورزان خواست با استفاده از روش های نوین به مدیریت منابع آب و استفاده بهینه از آب کمک کنند.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک یکی از مهمترین دغدغه های کشت بهاره و تابستانه را کمبود منابع آب عنوان کرد.
شهرستان اندیمشک در شمال استان خوزستان افزون بر 56 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.هر سال 600 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید می شود.
75 هزار نفر از جمعیت 170 هزار نفری شهرستان اندیمشک از طریق کشاورزی و دامداری امرار معاش می کنند.
7281/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.