سید هدایت موسوی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سه هزار و 600 تن خیار از 180 هکتار اراضی مختص کشت خیار در شهرستان تولید شده است.
وی افزود:همچنین 10 هزار تن گوجه از سطح 400 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان برداشت و روانه بازار شد.
وی میانگین تولید سبزیجات غده ای و میوه ای اندیمشک در کشت پاییز و زمستان امسال را 107 هزار تن عنوان کرد.
وی گفت : امسال 300 هکتار به کشت محصولات جالیزی مانند هندوانه ، خیار ، کدو ، خربزه و طالبی اختصاص یافت که پیش بینی می شود هشت هزار تن از این محصولات تولید و روانه بازار شود.
موسوی در بخش دیگری با اشاره به محدودیت های آب در بخش کشاورزی ، روش آبیاری تحت فشار را مهمترین گام برای مدیریت مصرف آب در این بخش دانست.
وی افزود: در این راستا 700 هکتار از اراضی زیر کشت از روش سنتی پرمصرف به روش تحت فشار تبدیل شدند.
شهرستان اندیمشک در شمال استان خوزستان افزون بر 56 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد و از قطب های کشاورزی منطقه به شمار می رود.
هر سال 600 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید می شود.
75 هزار نفر از جمعیت 170 هزار نفری شهرستان اندیمشک از طریق کشاورزی و دامداری امرار معاش می کنند.
7281/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.