فلامرز مزارعی پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: 400 فروند قایق صیادی مجاز در شهرستان هندیجان فعال می باشند که حق بیمه خود را منظم پرداخت می کنند.
وی گفت: این شهرستان دارای جمعیت صیادی در حدود ششهزار نفر است و با وجود پرداخت حق بیمه، تامین اجتماعی در این شهرستان هیچ گونه خدمات درمانی به آن ها ارائه نمی کند و تنها دلخوشی صیادان استفاده از مزایای بازنشستگی است.
مزارعی افزود: از سال 94 و به یکباره تامین اجتماعی قایق های صیادی را برخلاف تفاهم نامه سال 1374 به عنوان کارگاه شناخت و این موضوع سبب افزایش چند برابری و یکباره بیمه مالکان قایق های صیادی که خود نیز ملوان هستند شد.
مدیر شیلات و آبزی پروری هندیجان ادامه داد: صیادان از اقشار کم درآمد جامعه می باشند و این افزایش غیر متعارف سبب شد تا تعدادی از مالکان قایق های صیادی به دلیل ناتوانایی در پرداخت حق بیمه کارفرمایی و آزاد از بیمه منصرف شده و یا مجبور شوند قایق خود را به نام یکی از نزدیکان خود انتقال مالکیت دهند تا بتوانند حق بیمه خود را به صورت ملوانی پرداخت کنند.
وی گفت: وجود برخی مشکلات اجتماعی در خانواده ها و بروز اختلاف بین مالکانی که قایق خود را به نام یکی از نزدیکان خود منتقل کرده اند در برخی موارد سبب تشدید مشکلات و درگیری بین این افراد و سلب مالکیت شده است.
مزارعی ادامه داد: تامین اجتماعی نه تنها هیچگونه حمایتی از این صیادان نکرده است بلکه برخلاف دیدگاه های حمایتی با اجرای قانونی که برای کارگاهها و کارخانه ها بزرگ نوشته شده برای قایق های صیادی مشکلات زیادی ایجاد و سبب تشدید مشکلات این قشر محروم شده است.
هندیجان با 158 لنج و 400 فروند قایق صیادی مجاز 37 درصد صید ماهی و میگوی خوزستان را به خود اختصاص داده است.
این شهرستان با 38 هزار نفر جمعیت در جنوب استان خوزستان قرار گرفته و با 2 بندر بحرکان و سجافی داری 95 کیلومتر مرز آبی است.
7163/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.