یکی از قصابان که خواست نامش در در خبر ذکر نشود درخصوص آخرین وضعیت کشتار دام در شادگان اظهار کرد: هم اکنون به طور موقت دام ها را به کشتارگاه سربندر برده و آنجا کشتار می کنیم.
وی با اشاره به اینکه پس از تایید و مهر دامپزشکی لاشه های گوشت در بازار عرضه می شوند افزود: قرار است مکانی موقت برای کشتار دام در شادگان در نظر گرفته شود تا دام ها در آن کشتار شوند.
وی یادآور شد: طبق وعده ای که داده شده قرار است یک پیمانکار برای ساخت کشتارگاه تعیین و تسهیلات لازم برای ساخت کشتارگاه را به آن بدهند.
هفته گذشته جمعی از قصابان شادگانی به دلیل تعطیل شدن تنها کشتارگاه این شهرستان مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.
بنابراین گزارش شهرستان شادگان در زمینه تولید فرآورده های دامی، پس از چهار شهرستان دزفول، اهواز، ایذه و شوش در رتبه پنجم خوزستان قرار دارد. سالانه حدود 2 هزار تن گوشت قرمز در شادگان تولید می شود.
6037
خبرنگار: ندا رضاپور ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.