مصطفی هنرمندیان سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پیش بینی می شود از این میزان سطح باغات با متوسط عملکرد هفت تا 10 تن ، درمجموع بیش از یک هزار و 200 تن محصول تولید شود.
وی گفت: برداشت این محصولات از اواخر مرداد شروع شده و تا اواخر شهریور ادامه دارد.
وی ارقام زعفرانی، بومی ، قیصی، و برگه را از ارقام مرغوب هلو و زردآلو ایذه دانست و افزود: محصول برداشت شده علاوه بر تامین نیاز ایذه به استان های همجوار صادر می شود.
هنرمندیان ، ایجاد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی در ایذه را از نیازهای ضروری دانست و گفت: ایجاد واحدهای فرآوری علاوه بر اشتغالزایی و رونق اقتصادی از ضایعات میوه جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد:در این فصل بیش از 12نوع محصول از باغات شهرستان ایذه برداشت می شود.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: زمین های مساعد و توان کشاورزان در بخش تولیدات زراعی و باغی، شهرستان ایذه را به یکی از قطب های کشاورزی خوزستان تبدیل می‌کند.
7161/6037
خبرنگار:مهسا نوروزی ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.