جمیل ضافی پور زرگانی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد:کار نشا کاری در شهرستان شوشتر از نیمه دوم خرداد آغاز و تا نیمه دوم تیر ادامه دارد.
وی افزود:تاکنون هشت هزار و 139هکتار از زمین های این شهرستان زیرکشت رفته است.
وی ادامه داد: ارقام محلی و عنبر نجفی بیشترین نوع برنج تولیدی در شهرستان شوشتر است.
وی افزود: کارشناسان بخش کشاورزی معتقدند برنج بیشترین مصرف آب را در میان محصولات کشاورزی دارد، که با توجه به محدودیت منابع آبی خوزستان خشکه کاری برنج، از راهکارهای اساسی برای مصرف کمتر آب برای آب این محصول است که بر همین اساس یک هزار و600هکتار از زمین های زیر کشت سال زراعی جاری به صورت خشکه کاری است.
مدبر جهادکشاورزی شهرستان شوشتر گفت: برداشت برنج در این شهرستان از اواخر آبان آغاز می شودکه پیش بینی می شود در هر هکتار چهار تن و 200کیلوگرم محصول برداشت شود.
استان خوزستان پس از استان های گیلان و مازندران سومین تولیدکننده برنج در کشور است.
شوشتر از قطب های مهم کشاورزی در استان خوزستان است.
7159 /6037
خبرنگار: ایمان صادقی حسنوند ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.